Besteed een klus uit aan de Winterschilder

De ‘R” zit weer in de maand… Tijd voor de Winterschilder! vanaf 1 november 2018 tot 31 maart 2019
In die winterperiode krijgt u bij Schildersbedrijf P. Verberg  een behoorlijke korting op schilderwerk. De reden daarvoor is dat er in een koude periode minder werk voor een schilder te vinden is. Vooral buiten kan hij tussen november en maart vaak niet goed aan de slag. Om dat een beetje op te vangen, verlagen wij onze prijzen. Soms kunt u daarmee tot wel 30% goedkoper uit zijn voor schilderwerk dan gedurende een zomerperiode.

Wat betekent dit voor u?

De overheid subsidieert het onderhouden van uw eigen huis. Daarom kunnen schilders werken tegen een laag btw-tarief (slechts 9%)  in plaats van het reguliere tarief van 21% ), en is het schilderen  van uw huis een stuk minder duur geworden dan voorheen. Dit geldt ook voor andere schilders werkzaamheden, zoals het voorbereiden van schilderwerk, voorbehandelen en de gebruikte materialen. Maar ook behangen en stucwerk bijvoorbeeld. Bovendien krijgt u als u grote schilders klussen laat uitvoeren –minstens drie dagen werk– een flinke korting op de Winterschilder; in 2018 / 2019 kan die oplopen tot wel dertig procent op de kosten. Let op: deze regelingen gelden alleen als uw huis ouder is dan 2 jaar. Al met al is het dus zeer aantrekkelijk om de winterschilder in te huren.

Wat levert dat voor voordeel op?

Naast onze altijd aanwezige kwaliteitsgarantie levert dit u ook een zeer aantrekkelijke prijs op. Tijdens de wintermaanden hanteren wij ons special “Winterschilder aanbiedingstarief”: vraag naar de voorwaarden.

Wilt u meer weten ? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte! Klik hier voor contact