Latex spuiten

De methode van latex spuiten is een ideale manier voor wand- en/of plafondafwerking. Waarom? Het spuiten van muurverf geeft nog mooiere resultaten dan met de roller: het “rollen” van muurverf laat altijd een structuur achter. Met het spuiten van latex heb je hier geen last van.

Het resultaat? Gladde, egale, strakke wanden én plafonds.

Ook buitengevels, houtwerk  lenen zich prima voor deze methodiek: een nog strakker resultaat zonder kwast strepen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Weet u nog niet precies wat u wilt of waar u goed aan doet? Stucen, sierpleisterwerk, renovlies, glasvezel of latex spuitwerk? We helpen u graag met het geven van het juiste advies en maken graag een vrijblijvende offerte.

Nummer 1 schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een ambachtelijk schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan is Schildersbedrijf P. Verberg een uitstekende keuze. Een bedrijf voor particulieren, verenigingen van eigenaren en voor aannemers.

U kunt bij Schildersbedrijf P. Verberg uit Alphen aan den Rijn terecht voor wand- en plafondafwerking, schilderwerk voor zowel binnen als buiten, latex spuiten en renovlies plakken.

Bel mij terug

Wilt u dat we u op een later moment terugbellen om u meer informatie te geven of om een vrijblijvende offerte te maken? Vul dan het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook mailen naar info@schildersbedrijfpverberg.nl