Renovlies

Renovlies voor nieuwbouw en bestaande woningen. Vele klanten gingen u al voor. Hoe gaan wij te werk? Eerst worden de wanden machinaal geschuurd. Daarna worden de wanden gefixeerd, afhankelijk van de wanden plakken wij 200 grams Renovlies.

Na droging worden alle naden langs plafonds, wanden en kozijnen af gekit. De wanden worden twee keer gesausd met en latex (schrob klasse 1). Naar keuze, in matte of afneembare latex. In elk gewenste kleur. Wij werken met producten van Sigma, Wijzonol of Trimental.

Renovlies eigenschappen

  • Net zo glad als stucwerk.
  • Naadloos.
  • Scheur overbruggend.
  • Renovlies is brandveilig, krimpvrij, stoot en kras vast
  • Prijs op aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte

Weet u nog niet precies wat u wilt of waar u goed aan doet? Stucen, sierpleisterwerk, renovlies, glasvezel of latex spuitwerk? We helpen u graag met het geven van het juiste advies en maken graag een vrijblijvende offerte.

Nummer 1 schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een ambachtelijk schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan is Schildersbedrijf P. Verberg een uitstekende keuze. Een bedrijf voor particulieren, verenigingen van eigenaren en voor aannemers.

U kunt bij Schildersbedrijf P. Verberg uit Alphen aan den Rijn terecht voor wand- en plafondafwerking, schilderwerk voor zowel binnen als buiten, latex spuiten en renovlies plakken.

Bel mij terug

Wilt u dat we u op een later moment terugbellen om u meer informatie te geven of om een vrijblijvende offerte te maken? Vul dan het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook mailen naar info@schildersbedrijfpverberg.nl