Schilderwerk

De eerste indruk is goud waard, vind u ook niet? Zo geldt het ook voor schilderwerk. Of het nu gaat om de binnenkant van uw woning of de buitenkant: uw huis is uw visitekaartje. En dat moet er gewoon goed uitzien. Daarom verdient uw schilderwerk de beste kwaliteit.

Schildersbedrijf P. Verberg staat aan de top als het gaat om ambachtelijk schilderwerk. Maar ook voor andere zaken kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan:

  • Buiten schilderwerk
  • Binnen schilderwerk
  • (Houtrot) reparaties
  • Neuslatten plaatsen
  • Kleuradvies

Neuslatten plaatsen of vervangen

Ventilerende glaslatten aan de onderzijde bij dubbel glas zijn vaak, ter plaatse van de spijkers, beschadigd en vertonen zwarte plekken. De verf hecht niet meer en in sommige gevallen is er gevingerlast merantihout gebruikt, wat op den duur scheuren gaat vertonen. Dit zijn zwakke plekken in een verfsysteem.

Ook kan het zijn dat er een aluminium stoeltjesprofiel is gebruikt. Dit veroorzaakt vervuiling onder de strip met als gevolg rotte plekken in de hoeken. Daarnaast zijn deze vaak onder geschilderd.

In deze gevallen is het plaatsen van neuslatten (ook wel dorpelbeschermers genoemd) de oplossing. Deze zijn van goede kwaliteit meranti, geven een mooi aanzien van uw kozijnen en beschermen de zwakke plekken van het kozijn. Kortom; een duurzame afwerking voor ieder kozijn. De latten worden geplaatst met RVS nieten en worden geheel mee geschilderd met de kozijnen.

De winterschilder

De ‘R’ zit weer in de maand en daarom zijn we vanaf 1 november 2023 weer actief als winterschilder. Vraag vandaag nog een offerte aan en profiteer van hoge kortingen dankzij ons Winterschilder aanbiedingstarief.

Buiten schilderwerk

De buitenkant van uw woning heeft veel te verduren vanwege weersinvloeden. Alleen al daarom verdient dit de nodige aandacht door een erkende vakman. Wilt u zo min mogelijk zorgen hebben over uw buitenschilderwerk? Informeer dan eens vrijblijvend naar ons meerjaren onderhoudsplan!

(Houtrot) reparaties

Heeft u last van houtrot in een kozijn? Een lelijke plek op uw wand of plafond? Of wilt een andere schilders reparatie laten uitvoeren? Neem eens vrijblijvend contact op met ons bedrijf, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Kleuradvies op maat

Weet u nog niet helemaal waar uw behoefte ligt? Ook voor een advies over kleur- en materiaalgebruik kunt u bij ons bedrijf terecht. We helpen u graag om het gewenste resultaat te bereiken en uw woning of bedrijfspand weer de juiste sfeer te geven.

Binnen schilderwerk

Of het nu gaat om houtwerk, kozijnen, deuren of het sauzen van uw muren. Schildersbedrijf P. Verberg zorgt ervoor dat uw woning er ook aan de binnekant weer mooi uitziet. Neem ook eens een kijkje op wand- en plafondafwerking.

Naast het schilderen van wanden, plafonds, trappen en kozijnen werken wij ook ruimtes af die iets meer aandacht en professionaliteit vragen. Denk hierbij aan vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer of het toilet. Juist deze ruimtes verdienen het om op een professionele manier afwerkt te worden. Door deze ruimtes met extra aandacht te behandelen voorkomt u bijvoorbeeld schimmelvorming en houtrot.

Bel mij terug

Wilt u dat we u op een later moment terugbellen om u meer informatie te geven of om een vrijblijvende offerte te maken? Vul dan het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook mailen naar info@schildersbedrijfpverberg.nl