Schilderwerk

De eerste indruk is goud waard, vind u ook niet? Zo geldt het ook voor schilderwerk. Of het nu gaat om de binnenkant van uw woning of de buitenkant: uw huis is uw visitekaartje. En dat moet er gewoon goed uitzien. Daarom verdient uw schilderwerk de beste kwaliteit.

Schildersbedrijf P. Verberg staat aan de top als het gaat om ambachtelijk schilderwerk. Maar ook voor andere zaken kunt u bij ons terecht. Denk aan:

Buiten schilderwerk
De buitenkant van uw woning heeft veel te verduren vanwege weersinvloeden. Alleen al daarom verdient dit de nodige aandacht door een erkende vakman. Wilt u zo min mogelijk zorgen hebben over uw buitenschilderwerk? Informeer dan eens vrijblijvend naar ons meerjaren onderhoudsplan!

Binnen schilderwerk
Of het nu gaat om houtwerk, kozijnen, deuren of het  sauzen van uw muren. Schildersbedrijf P. Verberg zorgt ervoor dat uw woning er ook aan de binnekant weer mooi uitziet. Neem ook eens een kijkje op (link naar wand- en plafondafwerking)

Reparaties
Heeft u last van houtrot in een kozijn? Een lelijke plek op uw wand of plafond? Of wilt een andere schilders reparatie laten uitvoeren? Neem eens vrijblijvend contact op met ons bedrijf, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Neuslatten plaatsen
Ventilerende glaslatten aan de onderzijde bij dubbel glas zijn vaak, ter plaatse van de spijkers, beschadigd en vertonen zwarte plekken. De verf hecht niet meer en in sommige gevallen is er gevingerlast merantihout gebruikt, wat op den duur scheuren gaat vertonen. Dit zijn zwakke plekken in een verfsysteem.
Ook kan het zijn dat er een aluminium stoeltjesprofiel is gebruikt. Dit veroorzaakt vervuiling onder de strip met als gevolg rotte plekken in de hoeken. Daarnaast zijn deze vaak onder geschilderd.
In deze gevallen is het plaatsen van neuslatten (ook wel dorpelbeschermers genoemd) de oplossing. Deze zijn van goede kwaliteit meranti, geven een mooi aanzien van uw kozijnen en beschermen de zwakke plekken van het kozijn. Kortom; een duurzame afwerking voor ieder kozijn. De latten worden geplaatst met RVS nieten en worden geheel mee geschilderd met de kozijnen

Advies
Weet u nog niet helemaal waar uw behoefte ligt? Ook voor een advies over kleur- en materiaalgebruik kunt u bij ons bedrijf terecht.