Besteed een klus uit aan de Winterschilder

De ‘R” zit weer in de maand… Tijd voor de Winterschilder! vanaf 1 november 2020 tot 31 maart 2021
In die winterperiode krijgt u bij Schildersbedrijf P. Verberg  een behoorlijke korting op schilderwerk. De reden daarvoor is dat er in een koude periode minder werk voor een schilder te vinden is. Vooral buiten kan hij tussen november en maart vaak niet goed aan de slag. Om dat een beetje op te vangen, verlagen wij onze prijzen.

Wat betekent dit voor u?

De overheid subsidieert het onderhouden van uw eigen huis. Daarom kunnen schilders werken tegen een laag btw-tarief (slechts 9%  BTW dit geld voor woning ouder dan 2 jaar)  dus is het schilderen van uw huis  een stuk minder duur geworden dan voorheen. De korting geld op binnen Schilderwerk, Sauswerk, Renovlies plakken en Spuitwerk. Bovendien krijgt u als u grote schilders klussen laat uitvoeren –minstens drie dagen werk– een flinke korting op de Winterschilder.

Wat levert dat voor voordeel op????

Naast onze altijd aanwezige kwaliteitsgarantie levert dit u ook een zeer aantrekkelijke prijs op. Tijdens de wintermaanden hanteren wij ons special “Winterschilder aanbiedingstarief”( 25 euro korting per man per dag )

Wilt u meer weten ? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte! Klik hier voor contact