Besteed een klus uit aan de Winterschilder

De ‘R” zit weer in de maand. Tijd voor de Winterschilder! Vanaf 1 november 2023 tot 31 maart 2024. In die winterperiode krijgt u bij Schildersbedrijf P. Verberg een behoorlijke korting op uw schilderwerk. De reden daarvoor is dat er in een koude periode minder werk voor een schilder te vinden is. Vooral buiten kan hij tussen november en maart vaak niet goed aan de slag.

Wat betekent dit voor u?

De overheid subsidieert het onderhouden van uw eigen huis. Daarom kunnen schilders werken tegen een laag btw-tarief (slechts 9% BTW dit geld voor woning ouder dan 2 jaar) dus is het schilderen van uw huis een stuk minder duur geworden dan voorheen. De korting geld op binnen Schilderwerk, Sauswerk, Renovlies plakken en Spuitwerk. Bovendien krijgt u als u grote schilders klussen laat uitvoeren –minstens drie dagen werk– een flinke korting op de Winterschilder.

Wat levert dat voor voordeel op?

Naast onze altijd aanwezige kwaliteitsgarantie levert dit u ook een zeer aantrekkelijke prijs op. Vraag naar de voorwaarden van deze actie via één van onze contactmogelijkheden!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Weet u nog niet precies wat u wilt of waar u goed aan doet? Stucen, sierpleisterwerk, renovlies, glasvezel of latex spuitwerk? We helpen u graag met het geven van het juiste advies en maken graag een vrijblijvende offerte.

Nummer 1 schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een ambachtelijk schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan is Schildersbedrijf P. Verberg een uitstekende keuze. Een bedrijf voor particulieren, verenigingen van eigenaren en voor aannemers.

U kunt bij Schildersbedrijf P. Verberg uit Alphen aan den Rijn terecht voor wand- en plafondafwerking, schilderwerk voor zowel binnen als buiten, latex spuiten en renovlies plakken.

Bel mij terug

Wilt u dat we u op een later moment terugbellen om u meer informatie te geven of om een vrijblijvende offerte te maken? Vul dan het formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. U kunt ons ook mailen naar info@schildersbedrijfpverberg.nl