Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
- NAW + email gegevens worden opgeslagen als afzender van het bericht maar worden niet verspreidt of gebruikt voor reclame doeleinden
- Je ip-adres en hostnaam worden niet opgeslagen
21 berichten.
Jan en Annie Jan en Annie uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 18 mei 2020 om 20:39:
Het schilderwerk is erg mooi en strak uitgevoerd met topkwaliteit verf en een strakke vakkundige schilderhanden. Prima vakmensen met een goede service en een prettige samenwerking.
Wim Swart Wim Swart uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 5 december 2019 om 10:45:
Ben zeer tevreden over het uitstekend uitgevoerde werk. Harde werkers die een prima service geven. Dank aan vader en zoon.
Judith Judith uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 19 november 2019 om 20:18:
Super blij met het keurige werk van Peter. Fijne communicatie. Tien punten! Bedankt!
Irene en Wout Pronk Irene en Wout Pronk uit Alphen a.d.Rijn heeft geschreven op 9 november 2018 om 08:45:
Wij hadden geen " standaard klus" .....maar een klus voor een specialist.. Wij zochten een echte ervaren vakman ! Ons monumentale huis betekende hoge wanden en veel specifiek werk. Peter en Justin, jullie bleken de juiste vakkundige schilders. Jullie hebben vooraf de juiste adviezen gegeven en prima vakwerk afgeleverd! En ook jullie samenwerking was uitstekend te noemen Bedankt?
Schouten Schouten uit Alphen ad Rijn heeft geschreven op 27 september 2018 om 09:07:
Zeer tevreden over het mooie spuitwerk wat gedaan is ! Vriendelijk en vakkundig en niet te beroerd je te voorzien van een mooi kleuradvies wat we natuurlijk gevolgd hebben.Er werd netjes gewerkt ! Peter en Justin ; super bedankt ! We zijn zeer tevreden.
Jacques de Blois Jacques de Blois heeft geschreven op 10 september 2018 om 14:00:
Peter Verberg en Zn. hebben in juni 2018 bij ons de gestucte binnenmuren en plafonds tot een hoogte van ongeveer 5 meter en tot onze grote tevredenheid gewit (2x). Werken uiterst secuur met afdekken en afplakken, na afloop niet een druppeltje verf teruggevonden. Resultaat is zeer goed. Een aanrader, prima prijs/kwaliteit verhouding, prettige menden.
ml.posdijk ml.posdijk heeft geschreven op 2 oktober 2017 om 20:20:
ronduit uitstekend vakman! prima prijs en kwaliteit. gebruikt een uitstekend merk verf, werkt netjes, is bijzonder vriendelijk en staat klaar om goede raad te geven. kortweg zeer aan te bevelen.
Immerzeel Immerzeel heeft geschreven op 30 juni 2017 om 12:51:
In juni 2017 is ons huis aan de buitenkant door Peter geschilderd. Hij heeft dit heel netjes en secuur gedaan! Bovendien een prettig persoon om in/om je huis te hebben: denkt mee en klantvriendelijk!
Wim en Cora van de Nobelen Wim en Cora van de Nobelen heeft geschreven op 10 januari 2017 om 20:05:
Peter heeft in de afgelopen 5 jaar diverse klussen voor ons gedaan, naar grote tevredenheid. Hij denkt mee; geeft goede suggesties en werkt heel netjes en conform de afspraak. Top!
Marcel Marcel heeft geschreven op 2 januari 2017 om 11:07:
Peter werkt al ongeveer 10 jaar bij ons en het is een top schilder! Prima kwaliteit, denkt goed mee en erg klantvriendelijk.
Richard Richard heeft geschreven op 22 september 2016 om 19:36:
Betrouwbaar, denkt mee en prima kwaliteit van het (buiten)schilderwerk. Wij zijn zeer tevreden.
Carla en Bas van den Hoorn Carla en Bas van den Hoorn heeft geschreven op 17 februari 2016 om 20:36:
Peter is al ca. 20 jaar onze huisschilder voor zowel binnen als buiten. Hij is een goede vakman en denkt met je mee. Zeer betrouwbaar.
Marcel Lanooij Marcel Lanooij heeft geschreven op 20 juli 2015 om 12:18:
Peter heeft bij ons (Zuiderkeerkring 291) prima buitenschilderwerk afgeleverd. Wat ons betreft een aanrader!! Zonder afspraak aan de straatzijde te bezichtigen 🙂
Arjan Arjan heeft geschreven op 10 juni 2015 om 04:41:
Zeer tevreden over het buitenschilderwerk, het ziet er prachtig uit. De heer Verberg is vriendelijk, professioneel en klantgericht. Wat we vooral prettig vonden is dat hij uit zichzelf suggesties voor verbeteringen aandroeg.
E. Haasjes E. Haasjes heeft geschreven op 22 mei 2015 om 11:44:
Een echte vakman. Al jaren onze schilder voor binnen en buiten. Schilderwerk ziet er prachtig uit. Peter is deskundig, werkt netjes en is prettig om in huis te hebben.
Paul Paul heeft geschreven op 22 mei 2015 om 09:28:
Ik heb nu 2x Peter een schilderklus laten doen en dat doet hij echt perfect van prijsopgave tot en met de oplevering. Ik beveel Peter dan ook voor 100% aan.
Vd Oever Vd Oever heeft geschreven op 22 mei 2015 om 08:51:
Al jarenlang zeer positieve ervaringen met Schildersbedrijf Peter Verberg. Levert prima schilderwerk, werkt erg netjes en is betrouwbaar! Wij raden dit schildersbedrijf aan!
J.Beukers J.Beukers heeft geschreven op 12 november 2014 om 16:36:
Al jaren goede ervaring met schilder-werkzaamheden door Peter Verberg, nu ook met de stukadoor die hij inschakelt. Geeft vertrouwen; werkt accuraat, komt afspraken na en denkt mee.
Fam de Wever Fam de Wever heeft geschreven op 23 augustus 2014 om 19:20:
Levert goed werk af. Werkt netjes en nauwkeurig. Afgesproken prijs is afgesproken prijs zoals vermeld in duidelijk omschreven offerte. Heeft bij ons al meerdere jaren de buiten boel geschilderd. Van de winter binnen schilderwerk.
B.van Keeken B.van Keeken heeft geschreven op 2 december 2013 om 13:18:
Goede samenwerking tussen schilder en timmerman, goede kwaliteit