Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
- NAW + email gegevens worden opgeslagen als afzender van het bericht maar worden niet verspreidt of gebruikt voor reclame doeleinden
- Je ip-adres en hostnaam worden niet opgeslagen
34 berichten.
Marjolein Marjolein uit Alphen aan den Rijn schreef op 12 mei 2024
We zijn enorm blij met het harde, professionele en zeer nauwkeurige werk van schildersbedrijf P. Verberg. Bij ons zijn de kozijnen, deuren en trappen geschilderd. Precisiewerk, alles super netjes! Fijn en gemakkelijk contact. Bedankt Justin!
Roos Roos uit Alphen aan den Rijn schreef op 12 augustus 2023
Peter heeft mij op korte termijn enorm geholpen. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en de service!
Marjan Hagen Marjan Hagen uit Alphen aan den Rijn schreef op 30 april 2023
Schildersbedrijf P. Verberg heeft bij ons het plafond, na lekkage, weer netjes gemaakt. Fijne, vriendelijke en betrouwbare mensen die hun afspraken nakomen. Zeer tevreden!!
Gerrit en Joke Groeneweg Gerrit en Joke Groeneweg uit Bergschenhoek schreef op 6 maart 2023
Vanaf 27 Februari heeft Schildersbedrijf P.Verberg Vader en Zoon bij ons de woonkamer en keuken gewit en we waren zo tevreden dat de Zoon nu aan het hout werk de ramen en deuren aan het schilderen is. We kunnen gerust het Bedrijf aanraden bij een ieder die een Schilder 👩‍🎨 Nodig heeft.
Ullings Ullings uit Alphen aan den Rijn schreef op 2 mei 2022
Medio april 2022 heeft Schildersbedrijf P.Verberg de garage deuren van ons complex geschilderd en gespoten heel netjes gewerkt en prachtig uitgevoerd. Het is niet de eerste keer dat dit bedrijf eerste klas schilderwerk voor ons heeft uitgevoerd! wij zijn uitermate tevreden.
Joke Joke uit Leimuiden schreef op 9 april 2022
Ben heel erg tevreden over het schilderwerk in de hal incl.5 deuren. Ook het sauzen van het plafond in de nieuwe badkamer is perfect gedaan. Heldere afspraken en een hartelijk mens
Sjef en Marian de Groot Sjef en Marian de Groot uit Alphen aan den Rijn schreef op 27 februari 2022
Perfecte service en kwaliteit geleverd bij het stucen en schilderen van onze woonkamer. We zijn dik tevreden. Vanzelfsprekend is dit bedrijf van harte aan te bevelen.
Peter Verheggen Peter Verheggen uit Alphen aan den Rijn schreef op 6 februari 2022
Begin februari 2022 hebben jullie bij ons in de woonkamer, keuken en de hal het houtwerk van de ramen en de voordeur geschilderd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en jullie manier van werken. Dank hiervoor en tot oktober voor de rest!
Henk Henk uit Alphen aan den Rijn schreef op 6 november 2021
Alle muren in ons huis zien er weer strak uit. Krimpscheuren bijgewerkt. Alles netjes in de verf. Topkwaliteit geleverd. Ook langs de plafonds keurig recht en geen rafels zoals je dat bij anderen wel eens ziet. Afspraken worden prima nagekomen. Alles ook weer keurig opgeruimd. Wij zijn blij met het resultaat. Vakwerk!
Jeroen Kooij Jeroen Kooij uit Alphen aan den Rijn schreef op 17 oktober 2021
Wij zijn als VVE al jaren heel tevreden over het buitenschilderwerk van onze appartementen, zeer professioneel, echt vakwerk. In goed overleg wordt er gedaan wat nodig is, of nog een paar jaar kan wachten. Vol vertrouwen geef ik ‘s morgens mijn sleutels zodat ze hun werk kunnen doen en bij thuiskomst is alles keurig netjes.
Jan van Essen Jan van Essen uit Alphen aan den Rijn schreef op 5 maart 2021
Zeer professioneel!! Vakwerk! Zeer aan te bevelen!
Aad en Ida Haagsman Aad en Ida Haagsman uit Alphen a/d Rijn schreef op 16 december 2020
Zeer tevreden over het geleverde werk, harde werkers met kennis van zaken, betrouwbaar en komen afspraken na, ook fijne mensen in de omgang. Peter, Justin en Fabian nogmaals bedankt
Alexander en Marian Alexander en Marian uit Alphen aan den Rijn schreef op 12 november 2020
We zijn zeer tevreden. We hebben goed advies gekregen met betrekking tot het kiezen van juiste kleuren. Het schilderwerk is erg mooi en strak uitgevoerd. Hartstikke bedankt Peter, Justin en Fabian
Johan Johan uit Alphen aan den Rijn schreef op 23 oktober 2020
Peter, Justin en Fabian hebben de muren en plafonds van ons huis zo mooi gemaakt! Dank jullie wel daarvoor, voor jullie absolute vakwerk en deskundig advies.
Jan en Annie Jan en Annie uit Alphen aan den Rijn schreef op 18 mei 2020
Het schilderwerk is erg mooi en strak uitgevoerd met topkwaliteit verf en een strakke vakkundige schilderhanden. Prima vakmensen met een goede service en een prettige samenwerking.
Wim Swart Wim Swart uit Alphen aan den Rijn schreef op 5 december 2019
Ben zeer tevreden over het uitstekend uitgevoerde werk. Harde werkers die een prima service geven. Dank aan vader en zoon.
Judith Judith uit Alphen aan den Rijn schreef op 19 november 2019
Super blij met het keurige werk van Peter. Fijne communicatie. Tien punten! Bedankt!
Irene en Wout Pronk Irene en Wout Pronk uit Alphen a.d.Rijn schreef op 9 november 2018
Wij hadden geen " standaard klus" .....maar een klus voor een specialist.. Wij zochten een echte ervaren vakman ! Ons monumentale huis betekende hoge wanden en veel specifiek werk. Peter en Justin, jullie bleken de juiste vakkundige schilders. Jullie hebben vooraf de juiste adviezen gegeven en prima vakwerk afgeleverd! En ook jullie samenwerking was uitstekend te noemen Bedankt?
Schouten Schouten uit Alphen ad Rijn schreef op 27 september 2018
Zeer tevreden over het mooie spuitwerk wat gedaan is ! Vriendelijk en vakkundig en niet te beroerd je te voorzien van een mooi kleuradvies wat we natuurlijk gevolgd hebben.Er werd netjes gewerkt ! Peter en Justin ; super bedankt ! We zijn zeer tevreden.
Jacques de Blois Jacques de Blois schreef op 10 september 2018
Peter Verberg en Zn. hebben in juni 2018 bij ons de gestucte binnenmuren en plafonds tot een hoogte van ongeveer 5 meter en tot onze grote tevredenheid gewit (2x). Werken uiterst secuur met afdekken en afplakken, na afloop niet een druppeltje verf teruggevonden. Resultaat is zeer goed. Een aanrader, prima prijs/kwaliteit verhouding, prettige menden.